Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Dalsjöfors GoIF Seniorlag Damer - Toarpsalliansen

Följ

Seniorlag Damer - Toarpsalliansen

Följ oss för uppdateringar
Följ
Dalsjöfors GoIF
Fotboll
Seniorlag Damer - Toarpsalliansen
Flickor, Div 3 Södra - Kompisligan
Tabell
Lag M V O F P
1 Örby/Kinna 15 13 1 1 40
2 Holmalunds IF Akademi/HIF 14 10 1 3 31
3 Brämhults IK 15 10 1 4 31
4 Sjömarkens IF 15 10 0 5 30
5 Toarpsalliansen 15 6 2 7 20
6 Västra Mark/Öxnevalla 15 4 2 9 14
7 Borås AIK 8 4 0 4 12
8 Byttorps IF 15 2 0 13 6
9 Holmalunds IF Akademi 1 1 0 0 3
10 Bollebygds IF 15 0 1 14 1

Match

Toarpsalliansen

3 - 3
Engvallen, Gånghester
21 augusti 2016
18:30

Bollebygds IF

Referat

Referat: Toarpsalliansen - Bollebygds IF

Över matchen mot Bollebygd idag vilade ett skimmer av underskattning tyckte jag. Det var faktiskt dom som började starkast och var mest motiverade. Det var också dom som gjorde första målet. Det skapade en hel del oro och vi blev stressade, vilket gjorde att vi började slå bort bollarna lite väl enkelt.
När vi väl tog tag i bollen och började spela som vi sagt före matchen, blev också spelet mycket bättre. Efter ett halvdant anfall från Bollebygd sätter Nellie snabbt iväg bollen till Felicia som drar iväg, tåar förbi målvakten och lägger bollen i öppet mål.
Vi tar också ledningen till 2-1 genom ett fint avslut från Nora och ordningen känns återställd. Eller? För det kändes så och lite där och då gick vi ned i tempo igen. Som om vi inte trodde att de hade förmågan att kvittera. Men det var ett motiverat Bollebygd vi mötte idag. Så i ett svagt ögonblick tar de bollen och sätter 2-2.
Det fanns en riktigt motiverad spelare idag och det var Emelie O. Med endast vilja till hjälp krigar hon iväg ett stenhårt skott som målvakten inte kan hålla och vi är åter i ledning. Men återigen går vi ned på 80% och tror att vi kan hålla ställningarna och låter motståndarna kvittera ännu en gång. Denna gång med endast 30 sek kvar på klockan och då kan vi inte längre reparera skadan utan matchen slutar oavgjort.
Sett till antal skapade anfall vinner vi matchen, men vi måste också förvalta dem lite bättre och bli lite kyligare framför mål. Vi måste också prata mycket mer, ni var väldigt tysta på planen idag. Ni blev väldigt mycket bättre på att inte krångla till anfallen i andra halvlek och flera av lägena var farliga, men de hade en riktigt dktig målvakt idag och det var också hon som flera gånger räddade poängen till Bollebygd idag.
Glömde tillägga att planen var blöt o svårspelad och ni gjorde väldigt väldigt mycket bra saker också. Många fina bollar i djupled och många fina löpningar. Och ni krigade ju en hel del också. Dessutom såg jag en hel del fasthållningar vi borde fått frisparkar på och inte ett ord om att de knuffade er i ryggen och höll er i armarna (och i händerna..). Helt rätt fokus.
Vi laddar om och tar nya tag på tisdag. :)

Andra möten i serien

sön 15 maj 2016, 16:00 Bollebygds IF - Toarpsalliansen 0 - 7